Suport për blerje !

DS5500 – Peshore dixhitale me cengel per pesha deri ne 500 kg

9,740 L

Peshore dixhitale me cengel per pesha deri ne 500 kg

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
DS5500 - Peshore dixhitale me cengel per pesha deri ne 500 kg 9,740 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Peshore dixhitale me cengel per pesha deri ne 500 kg