Suport për blerje !
Ofertë!

DRZN-29 – Upa gipsi metalik kermill 29 mm, 200-cp

Çmimi origjinal qe: 40 L.Çmimi i tanishëm është: 35 L.

-13%

Upa gipsi metalik kermill 29 mm, 200-cp

DRZN-29 - Upa gipsi metalik kermill 29 mm, 200-cp 40 L Çmimi origjinal qe: 40 L.35 LÇmimi i tanishëm është: 35 L.
Brand:KLIMAS

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Upa gipsi metalik kermill 29 mm, 200-cp