Suport për blerje !

DM200 – Multimeter Dixhital AC/DC

2,250 L

DM200 – Multimeter Dixhital AC/DC

DM200 - Multimeter Dixhital AC/DC 2,250 L
Brand:INGCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Multimeter Dixhital AC/DC