Dalte SDS-Max me maje vetmprehese 400 mm

Dalte SDS-Max me maje vetmprehese 400 mm

1,990 L

Marka:HIKOKI

Dalte SDS-Max me maje vetmprehese 400 mm

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Dalte SDS-Max me maje vetmprehese 400 mm