Suport për blerje !
Ofertë!

CRHLI20228 – Matrapik SDS-Plus me bateri 20V, 2.0 J me motor pa karboncina + 3 punto/2 dalta (vetem trup)

8,500 L

-43%

Matrapik SDS-Plus me bateri 20V, 2.0 J me motor pa karboncina + 3 punto/2 dalta (vetem trup)

CRHLI20228 - Matrapik SDS-Plus me bateri 20V, 2.0 J me motor pa karboncina + 3 punto/2 dalta (vetem trup) 14,900 L 8,500 L
Brand:INGCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik SDS-Plus me bateri 20V, 2.0 J me motor pa karboncina + 3 punto/2 dalta (vetem trup)