Comboset – Vidiator DS18DBSL + Pistolete Dadiçekesh WR18DBDL2 me 2 bateri 18V / 5.0 ah + karikues

Comboset – Vidiator DS18DBSL + Pistolete Dadiçekesh WR18DBDL2 me 2 bateri 18V / 5.0 ah + karikues

64,900 L

Marka:HIKOKI

Comboset – Vidiator DS18DBSL + Pistolete Dadiçekesh WR18DBDL2 me 2 bateri 18V / 5.0 ah + karikues

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Comboset – Vidiator DS18DBSL + Pistolete Dadiçekesh WR18DBDL2 me 2 bateri 18V / 5.0 ah + karikues