Suport për blerje !

ComboSet 10.8 V DS10DAL + WH10DAL + BCL1015 x 2 + UC10SL2

22,500 L

ComboSet 10.8 V DS10DAL + WH10DAL + BCL1015 x 2 + UC10SL2

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
ComboSet 10.8 V DS10DAL + WH10DAL + BCL1015 x 2 + UC10SL2 22,500 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

ComboSet 10.8 V DS10DAL + WH10DAL + BCL1015 x 2 + UC10SL2