ComboKit 18V (vidiator DS18DBSL + matrapik DH18DBL + vidiator WH18DBDL2 + Gure Fleksibel G18DBL), me
103,900 L Shtoje në shportë

ComboKit 18V (vidiator DS18DBSL + matrapik DH18DBL + vidiator WH18DBDL2 + Gure Fleksibel G18DBL), me

103,900 L

Marka:HIKOKI

ComboKit 18V (vidiator DS18DBSL + matrapik DH18DBL + vidiator WH18DBDL2 + Gure Fleksibel G18DBL), me

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

ComboKit 18V (vidiator DS18DBSL + matrapik DH18DBL + vidiator WH18DBDL2 + Gure Fleksibel G18DBL), me