Suport për blerje !
Ofertë!

CL252 – Shkalle Alumini Multifunksionale 4×4 , 4.70M

Çmimi origjinal qe: 30,530 L.Çmimi i tanishëm është: 21,500 L.

-30%

CL252 – Shkalle Alumini Multifunksionale 4×4 , 4.70M

CL252 - Shkalle Alumini Multifunksionale 4x4 , 4.70M 30,530 L Çmimi origjinal qe: 30,530 L.21,500 LÇmimi i tanishëm është: 21,500 L.
Brand:CASALINE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

CL252 – Shkalle Alumini Multifunksionale 4×4 , 4.70M