Suport për blerje !
Ofertë!

CL225 – Shkalle dyshe te galvanizuara 7+7

Çmimi origjinal qe: 11,100 L.Çmimi i tanishëm është: 7,500 L.

-32%

CL225 – Shkalle dyshe te galvanizuara 7+7

CL225 - Shkalle dyshe te galvanizuara 7+7 11,100 L Çmimi origjinal qe: 11,100 L.7,500 LÇmimi i tanishëm është: 7,500 L.
Brand:CASALINE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

CL225 – Shkalle dyshe te galvanizuara 7+7