Suport për blerje !

CKLI2016 – Trapan me Bateri 20V / 2.0Ah, 45Nm plus Vidiator me Goditje me Bateri 20V/ 2.0Ah 170Nm

18,900 L

CKLI2016 – Combo Set 20V ( Trapan CDLI20051 + Vidiator CIRLI2017 ) Me cante dhe aksesore

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
CKLI2016 - Trapan me Bateri 20V / 2.0Ah, 45Nm plus Vidiator me Goditje me Bateri 20V/ 2.0Ah 170Nm 18,900 L
Brand:INGCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Combo Set 20V ( Trapan CDLI20051 + Vidiator CIRLI2017 ) Me cante dhe aksesore