Suport për blerje !

CIRLI1201 – Vidiator me goditje 12 V / 1.5 Ah, 1/4″, 100 NM

7,500 L

Vidiator me goditje 12 V / 1.5 Ah, 1/4″, 100 NM

CIRLI1201 - Vidiator me goditje 12 V / 1.5 Ah, 1/4", 100 NM 7,500 L
Brand:INGCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Vidiator me goditje 12 V / 1.5 Ah, 1/4″, 100 NM