Suport për blerje !

Cante veglash me doreze metalike, kundra ujit 51 x 23 x 35 cm

3,900 L

Cante veglash me doreze metalike, kundra ujit 51 x 23 x 35 cm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Cante veglash me doreze metalike
Cante veglash me doreze metalike, kundra ujit 51 x 23 x 35 cm 3,900 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

BTB3000

BORMANN – 0