Suport për blerje !

BWR5136 – Kthyese tubash hidraulik 12 T

47,100 L

Kthyese tubash hidraulik 12 T

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
BWR5136 - Kthyese tubash hidraulik 12 T 47,100 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kthyese tubash hidraulik 12 T