Suport për blerje !

BWR5037 – Krik hidraulik karamboli 10 T + Aksesore

22,830 L

Krik hidraulik karamboli 10 T + Aksesore

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
BWR5037 - Krik hidraulik karamboli 10 T + Aksesore 22,830 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Krik hidraulik karamboli 10 T + Aksesore