Suport për blerje !

BS30 – Motopompe benzine 3″ (WP30), 6.5 HP, 30 m, 1000 l/min

19,500 L

Motopompe benzine 3″ (WP30), 6.5 HP, 30 m, 1000 l/min

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
BS30 - Motopompe benzine 3" (WP30), 6.5 HP, 30 m, 1000 l/min 19,500 L
Brand:BISON

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motopompe benzine 3″ (WP30), 6.5 HP, 30 m, 1000 l/min