Suport për blerje !

BS20H – Motopompe presioni me benzine 2″ (WP204), 6.5 HP, 50 m, 700 l/min

22,500 L

Motopompe presioni me benzine 2″ (WP204), 6.5 HP, 50 m, 700 l/min

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
BS20H - Motopompe presioni me benzine 2" (WP204), 6.5 HP, 50 m, 700 l/min 22,500 L
Brand:BISON

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motopompe presioni me benzine 2″ (WP204), 6.5 HP, 50 m, 700 l/min