Suport për blerje !
Ofertë!

BPW2210 – Lavazh 1600W, 135Bar, 408Lt/H

Çmimi origjinal qe: 14,310 L.Çmimi i tanishëm është: 13,500 L.

-6%

Lavazh 1600W, 135Bar, 408Lt/H

BPW2210 - Lavazh 1600W, 135Bar, 408Lt/H 14,310 L Çmimi origjinal qe: 14,310 L.13,500 LÇmimi i tanishëm është: 13,500 L.
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Lavazh 1600W, 135Bar, 408Lt/H