Suport për blerje !

BPT2300 – Sharre plani elektrike 2000 Watt, gjeresi punimi 330, thellesi punimi 0-3mm

67,500 L

Sharre plani elektrike 2000 Watt, gjeresi punimi 330, thellesi punimi 0-3mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
BPT2300 - Sharre plani elektrike 2000 Watt, gjeresi punimi 330, thellesi punimi 0-3mm 67,500 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Sharre plani elektrike 2000 Watt, gjeresi punimi 330, thellesi punimi 0-3mm