Suport për blerje !

BLF2000 – Prozhektor LED me panel diellor 25 W IP 65 2800 lm 4000 k me telekomande

4,340 L

Prozhektor LED me panel diellor 25 W IP 65 2800 lm 4000 k me telekomande

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
BLF2000 - Prozhektor LED me panel diellor 25 W IP 65 2800 lm 4000 k me telekomande 4,340 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Prozhektor LED me panel diellor 25 W IP 65 2800 lm 4000 k me telekomande