Suport për blerje !

BL4434 – Sobe gize me xham Ekonomik LUX 5-7KW 400x460x900mm

19,500 L

Sobe gize me xham Ekonomik LUX 5-7KW 400x460x900mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
BL4434 - Sobe gize me xham Ekonomik LUX 5-7KW 400x460x900mm 19,500 L
Brand:BLIST

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Sobe gize me xham Ekonomik LUX 5-7KW 400x460x900mm