Suport për blerje !

BL4206 – Sobe me pelet me xham Optima 8 Eko e kuqe 4.91 KW / 9.21 KW 490x545x925mm

99,000 L

Sobe me pelet me xham Optima 8 Eko e kuqe 4.91 KW / 9.21 KW 490x545x925mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
BL4206 - Sobe me pelet me xham Optima 8 Eko e kuqe 4.91 KW / 9.21 KW 490x545x925mm 99,000 L
Brand:BLIST

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Sobe me pelet me xham Optima 8 Eko e kuqe 4.91 KW / 9.21 KW 490x545x925mm