Suport për blerje !

BL4184 – Sobe me pelet me xham Sahara 17 Kompakt 6.30 KW / 19.40 KW 585x700x1055mm

195,000 L

Sobe me pelet me xham Sahara 17 Kompakt 6.30 KW / 19.40 KW 585x700x1055mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
BL4184 - Sobe me pelet me xham Sahara 17 Kompakt 6.30 KW / 19.40 KW 585x700x1055mm 195,000 L
Brand:BLIST

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Sobe me pelet me xham Sahara 17 Kompakt 6.30 KW / 19.40 KW 585x700x1055mm