Suport për blerje !

BL3643 – Sobe me pelet me xham Optima 8 Lux e kuqe 4.91 KW / 9.21 KW 515x565x1130mm

125,000 L

Sobe me pelet me xham Optima 8 Lux e kuqe 4.91 KW / 9.21 KW 515x565x1130mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
BL3643 - Sobe me pelet me xham Optima 8 Lux e kuqe 4.91 KW / 9.21 KW 515x565x1130mm 125,000 L
Brand:BLIST

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Sobe me pelet me xham Optima 8 Lux e kuqe 4.91 KW / 9.21 KW 515x565x1130mm