Suport për blerje !

BL2959 – Sobe celiku me furre dhe me xham Blist BRM 12-14KW 580x560x1060mm

43,500 L

Sobe celiku me furre dhe me xham Blist BRM 12-14KW 580x560x1060mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
BL2959 - Sobe celiku me furre dhe me xham Blist BRM 12-14KW 580x560x1060mm 43,500 L
Brand:BLIST

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Sobe celiku me furre dhe me xham Blist BRM 12-14KW 580x560x1060mm