Suport për blerje !

BL2930 – Sobe celiku me xham Blist B1 7-9KW 465x390x800mm

19,900 L

Sobe celiku me xham Blist B1 7-9KW 465x390x800mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
BL2930 - Sobe celiku me xham Blist B1 7-9KW 465x390x800mm 19,900 L
Brand:BLIST

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Sobe celiku me xham Blist B1 7-9KW 465x390x800mm