Suport për blerje !

BL2813 – Sobe celiku Ekonomik LM 5-7KW 330x360x930mm

12,500 L

Sobe celiku Ekonomik LM 5-7KW 330x360x930mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
BL2813 - Sobe celiku Ekonomik LM 5-7KW 330x360x930mm 12,500 L
Brand:BLIST

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Sobe celiku Ekonomik LM 5-7KW 330x360x930mm