Suport për blerje !

BL2630 – Sobe celiku me furre dhe me xham Blist BR 10-12KW 510x480x1060mm

37,500 L

Sobe celiku me furre dhe me xham Blist BR 10-12KW 510x480x1060mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
BL2630 - Sobe celiku me furre dhe me xham Blist BR 10-12KW 510x480x1060mm 37,500 L
Brand:BLIST

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Sobe celiku me furre dhe me xham Blist BR 10-12KW 510x480x1060mm