Suport për blerje !

BIW1130 – Saldatrice MIG 130A, pa gaz, per tel 0.6 – 0.9 mm

27,570 L

Saldatrice MIG 130A, pa gaz, per tel 0.6 – 0.9 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
BIW1130 - Saldatrice MIG 130A, pa gaz, per tel 0.6 - 0.9 mm 27,570 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Saldatrice MIG 130A, pa gaz, per tel 0.6 – 0.9 mm