Suport për blerje !

BID1100SET – Trapan me goditje 1100 w me mandrino veteshtrenguese

6,290 L

Trapan me goditje 1100 w me mandrino veteshtrenguese

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
BID1100SET - Trapan me goditje 1100 w me mandrino veteshtrenguese 6,290 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Trapan me goditje 1100 w me mandrino veteshtrenguese