Suport për blerje !

BHT2019 – Sfungjer zmerilimi I valezuar per poliatrice/zmeriluese 150 mm

270 L

Sfungjer zmerilimi I valezuar per poliatrice/zmeriluese 150 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
BHT2019 - Sfungjer zmerilimi I valezuar per poliatrice/zmeriluese 150 mm 270 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Sfungjer zmerilimi I valezuar per poliatrice/zmeriluese 150 mm