Suport për blerje !

BHT1610 – Set me 56 maja kacavidash me adaptor , S2 (48 maja x 25mm, 7 maja x 75mm + 1 adaptor I shpejte)

2,990 L

Set me 56 maja kacavidash me adaptor , S2 (48 maja x 25mm, 7 maja x 75mm + 1 adaptor I shpejte)

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
BHT1610 - Set me 56 maja kacavidash me adaptor , S2 (48 maja x 25mm, 7 maja x 75mm + 1 adaptor I shpejte) 2,990 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Set me 56 maja kacavidash me adaptor , S2 (48 maja x 25mm, 7 maja x 75mm + 1 adaptor I shpejte)