Suport për blerje !

BHT1580 – Set me 18 maja kavavidash 75 mm , S2 (PH:1,2,3,4, T:10,15,20,25,27,30,40, PZ: 1,2,3, H: 3,4,5mm, SL:

2,240 L

Set me 18 maja kavavidash 75 mm , S2 (PH:1,2,3,4, T:10,15,20,25,27,30,40, PZ: 1,2,3, H: 3,4,5mm, SL:

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
BHT1580 - Set me 18 maja kavavidash 75 mm , S2 (PH:1,2,3,4, T:10,15,20,25,27,30,40, PZ: 1,2,3, H: 3,4,5mm, SL: 2,240 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Set me 18 maja kavavidash 75 mm , S2 (PH:1,2,3,4, T:10,15,20,25,27,30,40, PZ: 1,2,3, H: 3,4,5mm, SL: