Suport për blerje !

BFT2000 – Rrjete oxhaku e zeze me 2 kende 53 x 97 cm

2,900 L

Rrjete oxhaku e zeze me 2 kende 53 x 97 cm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
BFT2000 - Rrjete oxhaku e zeze me 2 kende 53 x 97 cm 2,900 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Rrjete oxhaku e zeze me 2 kende 53 x 97 cm