Suport për blerje !
Ofertë!

BFN5610 – Kondicioner 80 W / me rrota dhe telekomande, 300m3/h

Çmimi origjinal qe: 11,750 L.Çmimi i tanishëm është: 8,900 L.

-24%

BFN5610 – Kondicioner 80 W / me rrota dhe telekomande, 300m3/h

BFN5610 - Kondicioner 80 W / me rrota dhe telekomande, 300m3/h 11,750 L Çmimi origjinal qe: 11,750 L.8,900 LÇmimi i tanishëm është: 8,900 L.
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

BFN5610 – Kondicioner 80 W / me rrota dhe telekomande, 300m3/h