Suport për blerje !
Ofertë!

BFN1025 – Ventilator tavoline 40W, diameter 30cm

Çmimi origjinal qe: 3,980 L.Çmimi i tanishëm është: 2,690 L.

-32%

BFN1025 – Ventilator tavoline 40W, diameter 30cm

BFN1025 - Ventilator tavoline 40W, diameter 30cm 3,980 L Çmimi origjinal qe: 3,980 L.2,690 LÇmimi i tanishëm është: 2,690 L.
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

BFN1025 – Ventilator tavoline 40W, diameter 30cm