Suport për blerje !

BEH9000 – Ngrohes me gaz per ambiente te jashtme 1300W (e zeze)

23,470 L

Ngrohes me gaz per ambiente te jashtme 1300W (e zeze)

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
BEH9000 - Ngrohes me gaz per ambiente te jashtme 1300W (e zeze) 23,470 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Ngrohes me gaz per ambiente te jashtme 1300W (e zeze)