Suport për blerje !

BDX3000 – Tronkatrice me syprine 2000W Ø 305 x 30 mm

36,900 L

Tronkatrice me syprine 2000W Ø 305 x 30 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
BDX3000 - Tronkatrice me syprine 2000W Ø 305 x 30 mm 36,900 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Tronkatrice me syprine 2000W Ø 305 x 30 mm