Suport për blerje !

BDX2500 – Tronkatrice me syprine 1800W Ø 250 x 30 mm

29,900 L

Tronkatrice me syprine 1800W Ø 250 x 30 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
BDX2500 - Tronkatrice me syprine 1800W Ø 250 x 30 mm 29,900 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Tronkatrice me syprine 1800W Ø 250 x 30 mm