Suport për blerje !

BDX2100 – Tronkatrice me syprine 1200W Ø 210 x 30 mm

19,900 L

Tronkatrice me syprine 1200W Ø 210 x 30 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
BDX2100 - Tronkatrice me syprine 1200W Ø 210 x 30 mm 19,900 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Tronkatrice me syprine 1200W Ø 210 x 30 mm