Bateri Litium Hikoki 18V / 3.0 Ah

Bateri Litium Hikoki 18V / 3.0 Ah

10,500 L

Marka:HIKOKI

Bateri Litium Hikoki 18V / 3.0 Ah

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Bateri Litium Hikoki 18V / 3.0 Ah