Aspirator me 3 motorra (3×1000 Watt) me depozite 75 Lt, prurja 9700 lt/min

Aspirator me 3 motorra (3×1000 Watt) me depozite 75 Lt, prurja 9700 lt/min

42,500 L

Marka:BORMANN

Aspirator me 3 motorra (3×1000 Watt) me depozite 75 Lt, prurja 9700 lt/min

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Aspirator me 3 motorra (3×1000 Watt) me depozite 75 Lt, prurja 9700 lt/min