Suport për blerje !

APV100 – Kompresor AIR PRO dopio piston V 100L/ 3HP /8Bar / 230V-50HZ-SGV9631-100L

44,500 L

Kompresor AIR PRO dopio piston V 100L/ 3HP /8Bar / 230V-50HZ-SGV9631-100L

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
APV100 - Kompresor AIR PRO dopio piston V 100L/ 3HP /8Bar / 230V-50HZ-SGV9631-100L 44,500 L
Brand:AIR PRO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kompresor AIR PRO dopio piston V 100L/ 3HP /8Bar / 230V-50HZ-SGV9631-100L