Suport për blerje !

APS50 – Kompresor AIR PRO silencioz pa vaj 50L/ 1HP/ 7Bar / 220V-50HZ-SGW750-50

24,500 L

Kompresor AIR PRO silencioz pa vaj 50L/ 1HP/ 7Bar / 220V-50HZ-SGW750-50

APS50 - Kompresor AIR PRO silencioz pa vaj 50L/ 1HP/ 7Bar / 220V-50HZ-SGW750-50 24,500 L
Brand:AIR PRO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kompresor AIR PRO silencioz pa vaj 50L/ 1HP/ 7Bar / 220V-50HZ-SGW750-50