Suport për blerje !
Ofertë!

9705600-35 – Motosharre 440 II / 40.9 cm³, 1.8 Kw, 38 cm, 0.325 1.3 mm

Çmimi origjinal qe: 43,490 L.Çmimi i tanishëm është: 39,900 L.

-8%

Motosharre 440 II / 40.9 cm?, 1.8 Kw, 38 cm, 0.325 1.3 mm

9705600-35 - Motosharre 440 II / 40.9 cm³, 1.8 Kw, 38 cm, 0.325 1.3 mm 43,490 L Çmimi origjinal qe: 43,490 L.39,900 LÇmimi i tanishëm është: 39,900 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motosharre 440 II

40.9 cm³

1.8 Kw

38 cm

0.325 1.3 mm