Suport për blerje !
Ofertë!

9705499-15 – Motosharre 455 Rancher/ 55.5 cm³, 2.6 Kw, 38 cm, 0.325 1.3 mm

Çmimi origjinal qe: 82,660 L.Çmimi i tanishëm është: 59,900 L.

-28%

9705499-15 – Motosharre 455 Rancher/ 55.5 cm³, 2.6 Kw, 38 cm, 0.325 1.3 mm

9705499-15 - Motosharre 455 Rancher/ 55.5 cm³, 2.6 Kw, 38 cm, 0.325 1.3 mm 82,660 L Çmimi origjinal qe: 82,660 L.59,900 LÇmimi i tanishëm është: 59,900 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

9705499-15 – Motosharre 455 Rancher/ 55.5 cm³, 2.6 Kw, 38 cm, 0.325 1.3 mm