Suport për blerje !
Ofertë!

9704882-01 – Korrese bari me benzine me rrota aktive LC 140SP, 123 cm³, 1.95 KW, 40 cm, koshi 50 Lt

Çmimi origjinal qe: 45,490 L.Çmimi i tanishëm është: 39,900 L.

-12%

Korrese bari me benzine me rrota aktive LC 140SP, 123 cm³, 1.95 KW, 40 cm, koshi 50 Lt

9704882-01 - Korrese bari me benzine me rrota aktive LC 140SP, 123 cm³, 1.95 KW, 40 cm, koshi 50 Lt 45,490 L Çmimi origjinal qe: 45,490 L.39,900 LÇmimi i tanishëm është: 39,900 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Korrese bari me benzine me rrota aktive LC 140SP, 123 cm³, 1.95 KW, 40 cm, koshi 50 Lt