Suport për blerje !
Ofertë!

9678473-01 – Rider R320XAWD me motor B&S, 500 cm³ dhe gjeresi prerje 94-112 cm

Çmimi origjinal qe: 874,500 L.Çmimi i tanishëm është: 795,000 L.

-9%

Rider R320XAWD me motor B&S, 500 cm³ dhe gjeresi prerje 94-112 cm

9678473-01 - Rider R320XAWD me motor B&S, 500 cm³ dhe gjeresi prerje 94-112 cm 874,500 L Çmimi origjinal qe: 874,500 L.795,000 LÇmimi i tanishëm është: 795,000 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Rider R320XAWD me motor B&S, 500 cm³ dhe gjeresi prerje 94-112 cm