Suport për blerje !
Ofertë!

9676906-38 – Motosharre 545 Mark II / 50.1 cm³ 2.7 Kw 45 cm 0.325 1.3 mm

Çmimi origjinal qe: 103,450 L.Çmimi i tanishëm është: 69,900 L.

-32%

Motosharre 545 Mark II / 50.1 cm³ 2.7 Kw 45 cm 0.325 1.3 mm

9676906-38 - Motosharre 545 Mark II / 50.1 cm³ 2.7 Kw 45 cm 0.325 1.3 mm 103,450 L Çmimi origjinal qe: 103,450 L.69,900 LÇmimi i tanishëm është: 69,900 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motosharre 545 Mark II

50.1 cm³

2.7 Kw

45 cm

0.325 1.3 mm