Suport për blerje !
Ofertë!

9676609-04 – Motokose me benzine 541RST / 41.5 cm³, 1.6 Kw, 7.3 kg

Çmimi origjinal qe: 68,360 L.Çmimi i tanishëm është: 49,900 L.

-27%

Motokose me benzine 541RST / 41.5 cm³, 1.6 Kw, 7.3 kg

9676609-04 - Motokose me benzine 541RST / 41.5 cm³, 1.6 Kw, 7.3 kg 68,360 L Çmimi origjinal qe: 68,360 L.49,900 LÇmimi i tanishëm është: 49,900 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motokose me benzine

541RST

Motorr: 41.5 cm³

Fuqia : 1.6 Kw

Pesha : 7.3 kg